Spring is in the (H)air!

Hur magiskt är det inte att våren är på väg?!

Det märks såklart i salongen. Det är många av våra kunder som likt vädret vill gå mot ljusare toner i sina frisyrer! Det mest efterfrågade hos oss just nu är Balayager av olika former. En Balayage är en färg som oftast är något mörkare mot botten med en ljusare topp, där emellan ska det gärna vara slingade partier, som ger mjuka kontraster. Slutresultatet är oftast väldigt naturligt & lämnar sällan speciellt mycket utväxt efter sig. Det är en hållbar teknik som håller länge & bara förbättras & blir ännu mer naturlig när solen får kyssa håret. Därav är det extra härligt att komma till salongen & få håret Balayage-slingat så här i vårens begynnelse. Det ger både en härlig, ljus, pigg & fräsch effekt direkt & blir naturligt solkysst av våren & sommaren!

Efter

Här har jag jobbat med blekning i en så kallad folieage-teknik. Där varvar jag en helblekt slinga som jag touperar lätt mot botten för mer mjukhet & en klassisk folieslinga, jag varvar gärna både bredare & tunnare slingor genom hela håret, för att få ett naturligt resultat. Sedan avslutade jag behandlingen i schamponeringen med att lägga en sval nyansering som gav ett naturligt slutresultat. Kunden köper med sig silvershampo & balsam hem för att behålla kylan mellan färgbehandlingarna. Vill kunden kan man även komma in emellan färgbehandlingarna på en Klipp & Nyansering.

Före