Skägg

HÅR, HUD, SKÄGG & SÅNT

Våra behandlingar

Skäggformning & Rakning Linjer

För dig som önskar att forma skägget men också sätta tydligare skarpare linjer med kniv. Vi startar behandlingen med att forma ditt skägg med kam, sax & maskin för att sedan raka linjer på kinder & hals med dubbla varma omslag & kniv. Avslutas med aftershave/ansiktskräm & lättare skäggstyling.

Klippning & Skäggformning

För dig som önskar klippa & forma ditt hår & skägg så att det passar dig, din look & din vardag. Denna behandling är endast med maskin, kam & sax. Under tiden rekommenderar vi även dig vilka produkter du behöver för att sköta just din frisyr & ditt skägg. Avslutas med en lättare styling.

Skäggformning

För dig som önskar forma ditt skägg så att det passar dig, din look & din vardag. Denna behandling är endast med maskin, kam & sax. Under tiden rekommenderar vi även dig vilka produkter du behöver för att sköta just ditt skägg. Avslutas med en lättare styling.

Traditionell Rakning med kniv

Slätrakning är behandlingen för dig som vill komma och få ansiktet slätrakat & fritt från hår. Vi jobbar med varma dubbla omslag och avslutar med lätt ansiktsmassage & aftershave/ansiktskräm.

Klippning & Traditionell rakning med kniv

Klippning & Rakning är behandlingen för dig som önskar klippa håret & i samband med behandlingen även slätraka ansiktet med kniv.

Barbershop Skövde

Vi tar emot dig som önskar att bli rakad med kniv, både när det gäller ditt skägg & huvud!

I Skövdes egna ”man corner” på Sandtorget erbjuder vi dig lugnt tillbakalutad, förstklassiga behandlingar som varma omslag, rakning med kniv, och klippning. I vår butik har vi ett gediget sortiment av produkter inom hår-, rak- och skäggvård från noga utvalda varumärken, handplockade av våra barberare.

Salongens barberare är;
Johanna Eriksson, som genomförde sin utbildning hos Sharp Barbershop of Sweden våren 2016.
Sören Wilsson, som genomförde sin utbildning hos Sharp Barbershop of Sweden våren 2016.

Vi som utför skäggbehandlingar

Johanna Eriksson

Ägare, Frisör/Barberare

Gesällbrev 2015.
Barberare utbildning 2016.
HairTalk stylist 2014.

För inspiration & kontakt:
Instagram @kompanietjohanna

Sören Wilsson

Ägare, Frisör/Barberare

Gesällbrev 1990.
Mästarbrev 2015.
Barberarutbildning 2016.

För inspiration & kontakt:
Instagram @kompanietwilsson