Om oss på Kompaniet

Början

Verksamhetens grundare och ägare, Johanna & Sören, träffades genom sitt engagemang och arbete i branschorganisationen Frisörföretagarna för flertalet år sedan. De lärde känna varandra och efter några år och en hel del frisörsnack i bil, ställde Johanna frågan om de skulle driva en ny salong tillsammans. Efter några dagars funderande insåg Sören att en sån här möjlighet får man bara en gång och den där drömmen om att någon gång få driva en större salong väcktes till liv.
Detta var startskottet på en fantastisk resa som idag mynnat ut i vår skönhetssalong; Kompaniet!

Att vi två är olika är en av våra starkaste egenskaper. Att vi för det mesta ser saker från två olika perspektiv ger oss ständigt utmaningar som utmynnar i fortsatt utveckling. Att Sören, den trygga stabila, med flera decennier av erfarenhet att arbeta som frisör och driva företag, utmanas och mixas med Johannas nyfikenhet och ”utanför boxen tänk”, vilket gör att vi ständigt utvecklar oss!
Vi skapade & byggde vår fantastiska salong i början av 2020. Det blev en könsneutral, smakfullt inredd och rogivande salong med en exklusiv känsla. Vår önskan är att du som kund ska kunna känna dig avslappnad & hemma i vår miljö.

Nutid

Att påstå att Kompaniet nu nått sitt slutliga stadium vore fel. Vi befinner oss i ständig utveckling och än så länge är vi bara ”barnet”.
Vi testar ständigt nya vägar att vandra, just nu är vi inne i en fas där vi vill lära oss mer om att finnas på sociala medier, om hur vi når er kunder, via er telefon eller datorn i ert hem! Det är verkligen spännande och corona-pandemin har så klart gett oss ett extra driv i detta.

Vi är också otroligt tacksamma & glada över de underbara kollegor som valt att hoppa på vårt tåg och dela arbetslivet med oss. Vår allra största drivkraft och motto är; ”Vi finns här för att ta hand om dig!” Mötet med er kunder är det vi brinner för.

Framtid

Kompaniet ser ljust på morgondagen och framtiden! Vi vill gärna bli fler kollegor och göra ännu fler och ännu mer roliga saker! Det kanske aldrig blir som det en gång var, men det kan ju faktiskt också bara bli ännu bättre! Vi är olidligt pepp på framtiden, vi är redo att omfamna den. Häng gärna med oss på våra sociala medier för att se det senaste och för att finna inspiration till ditt framtida besök hos oss i salongen!

/Sören & Johanna

Vi som arbetar på Kompaniet

Johanna Eriksson

Ägare, Frisör/Barberare

Gesällbrev 2015.
Barberare utbildning 2016.
HairTalk stylist 2014.

För inspiration & kontakt:
Instagram @kompanietjohanna

Sören Wilsson

Ägare, Frisör/Barberare

Gesällbrev 1990.
Mästarbrev 2015.
Barberarutbildning 2016.

För inspiration & kontakt:
Instagram @kompanietwilsson

Towe Persson

Frisör

Gesällbrev 2019.
HairTalk stylist 2020.

För inspiration & kontakt:
Instagram @kompaniettowe

Anna Wihlstrand

Medicinsk Fotterapeut

Examen undersköterska 1989.
Medicinsk fotterapeut 2020.

För inspiration & kontakt:
Instagram @kompanietanna

Karin Thorstensson

Auktoriserad Hudterapeut, Massör

Examen Gilda skolan Göteborg 2014.
Gesällbrev 2017.
Auktoriserad hudterapeut med CIDESCO examen.
Medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

För inspiration & kontakt:
Instagram @kompanietkarin

Hanna Jalmelin

Auktoriserad Hudterapeut

Examen Gilda skolan Göteborg.
Gesällbrev 2019.
Auktoriserad hudterapeut med CIDESCO examen.
Medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

För inspiration & kontakt:
Instagram @kompaniethanna

Bengt

Sjukgymnast

Examen från vårdhögskolan i Umeå 1988. Privat etablering sedan 1994 och samverkansavtal med VGR. Kostnad för besök är 100:-

Personer som är yngre än 20 år eller äldre än 85 har ingen kostnad. Ej heller någon kostnad för de med frikort inom svensk sjukvård.

Inspiration & kontakt:
Instagram @kompanietbengt

Pugh

Ditt trognaste väntsällskap

Softar allra helst i fåtöljen hela dagen. Men då & då sitter han också gärna lite lätt på sin lilla stjärt & lutar sig mot din fot. Då önskar han mer än gärna lite gos. En vänlig hand, som varsamt & mjukt stryker fram.

Hängt med matte på jobbet sen 2012!