ANSIKTSBEHANDLING

HÅR, HUD, SKÄGG & SÅNT

Våra behandlingar

Ansiktsbehandling Klassisk

Vet du inte vad du ska välja så välj den här! Detta är en ansiktsbehandling som passar både man och kvinna! Här anpassas produkterna efter hur din hud är just nu! Vi har en dialog om det är något som du vill fokusera lite extra på som milier eller portömning till exempel.

Ansiktsbehandling QuickFIx

Det här är den perfekta behandlingen för dig som vill ha en skön uppfräschning med ny härlig lyster! Behandlingen inleds med rengöring, hudanalys, peeling, lystergivande mask samt avslutande produkter med inriktning på fukt och lyster.

Ansiktsbehandling Portömning

Det här är en behandling som passar dig som enbart vill ha fokus på djuprengöring. Behandlingen inleds med rengöring, hudanalys, peeling, portömning, djuprengörande mask samt avslutande produkter. Under hela behandlingen användes produkter med inriktning på djuprengöring och utrensning.

Kemisk Peeling AHA Syra

Det här är en klassisk ansiktsbehandling med tillägg av exklusiva AHA syror under behandlingens gång. (Med styrka efter behov) AHA syror jobbar med bland annat reducering av fina linjer, pigmenteringar, djuprengörande peelingeffekt, reducerande av pigmentfläckar samt är fuktbindande. OBS! viktigt att vara försiktig i solen efter den här behandlingen.

Kemisk peeling Easy Phytic Peel

Kemisk peeling som går lite djupare ner i huden (Epidermis). Man kan fjälla i några dagar efter, då alla döda hudceller flagnar av. Rekommendation för bästa resultat är 4-6 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Dubbelrengöring, peeling och kräm.

Kemisk peeling Easy TCA Classic

Kemisk peeling som går ännu djupare ner i huden (Dermis). Här kommer man flagna i några dagar och viktigt att man inte dra av flagorna så det blir sår, utan klipper dem! Man får inte tvätta huden på 8 timmar efter behandling. Rekommendation för bästa resultat är 2-4 behandlingar med 14 dagars mellanrum. Dubbelrengöring, peeling, mask och kräm.

Ansiktsbehandling LashLift

I denna behandling får du rengöring, peeling, LashLift med skön mask under tiden LashLiften verkar och så avslutas allt med kräm. Allt anpassat efter hur din hud mår just då! Önskas det kan man även lägga till Keratinbooster för 130kr & brynfärg för 120kr. Färg av frans ingår i denna behandling!

C-Vitamin Behandling

Rengöring, peeling, vitamin C som masseras in i huden med hjälp av ultraljuds vibrationer, lätt ansiktsmassage, mask samt kräm. C-vitamin koncentrat förbättrar och skyddar bildningen av kollagen, stärker kapilärer, är en antioxidant, ljusar upp hyperpigmenterad hud, gör huden fastare samt ger ett omedelbart lyft! Perfekt att göra inför solsemestern!

Vi som utför ansiktsbehandlingar

Hanna Jalmelin

Auktoriserad Hudterapeut

Examen Gilda skolan Göteborg.
Gesällbrev 2019.
Medlemskap i CIDESCO.

För inspiration & kontakt:
Instagram @kompaniethanna

Karin Thorstensson

Auktoriserad Hudterapeut, Massör

Examen Gilda skolan Göteborg 2014.
Gesällbrev 2017.
Medlemskap i CIDESCO.

För inspiration & kontakt:
Instagram @kompanietkarin