Styling & uppsättning

HÅR, HUD, SKÄGG & SÅNT

Våra behandlingar

Uppsättnig Brudtärna

Ska du vara Tärna på ett bröllop & vill ha det där lilla extra? Då är detta behandlingen som du ska boka. Vi önskar att håret är tvättat kvällen innan / samma morgon & peppad med någon form av stadga, gärna mousse, som sedan förtorkats eller självtorkats. I en håruppsättning ingår konsultation, volym teknik, formning med värmetång för att sedan sättas upp & lockas / plattas, för att hålla hela dagen/kvällen & för att nå önskat resultat. Du får även möjlighet att hyra löshår om så önskas.

Styling Brudtärna

Ska du vara Tärna på ett bröllop & vill ha det där lilla extra? Då är detta behandlingen som du ska boka. Vi önskar att håret är tvättat kvällen innan / samma morgon & peppad med någon form av stadga, gärna mousse, som sedan förtorkats eller självtorkats. För dig med lite kortare hår eller för dig som bara önskar en lättare styling. Du får även möjlighet att hyra löshår om så önskas.

Styling/Deluxe/Uppsättning

Ska du på fest eller bröllop & önskar en härlig styling / uppsättning av ditt hår? Då är det alltid extra kul att vara fin i håret! I en håruppsättning ingår konsultation, volym teknik, formning med värmetång & uppsättning, för att nå önskat resultat. Du får även möjlighet att hyra löshår om så önskas. Schamponering ingår ej, för att få bästa resultat rekommenderar vi dig att tvätta & föna håret med mousse dagen innan.

QuickStyling

Vår snabb-styling (30min) passar dig som vill göra sig lite extra fin till något speciellt eller bara lyxa lite extra i vardagen med att bli lite extra ompysslad.
I behandlingen ingår styling med värmeverktyg. För bästa resultat rekommenderar vi att du kommer med nytvättat fönat hår.

Tvätt, fön & Styling

Snabb konsultation, hårtvätt med lätt huvudmassage, föntorkning & sedan lätt styling av håret med värmeverktyg.

Styling Brudgum

Ska du gifta dig? Vill du ha en extra lyxig start på denna stora dag? – Vi hjälper gärna dig gärna med din frisyr.

Vi startar med en lätt tillputsning av frisyrens kanter & linjer, för att sedan tvätta med lätt huvudmassage, föna upp & in form & volym, för att avsluta med anpassade stylingprodukter, för hållbarhet hela dagen & kvällen!
Har du skägg? Självklart fixar vi även en snygg styling på det!

Bruduppsättning

Att få den stora äran att göra brudens hår extra vackert till en av livets största händelser är såklart något som vi tycker är fantastiskt kul!Vi hjälper er gärna med hela följet, även brudtärnor / näbbar & brudgum kan också bokas om så önskas. Är ni många? Självklart kan vi även vara fler frisörer som jobbar med hela ert sällskap. Tyvärr utför vi inte makeup. Vi har kontakter med flera makeup-artister, som vi samarbetat med under åren, vi hjälper gärna till & förmedlar dessa kontakter om så önskas. Vi utför gärna behandlingar i salongen, bokas behandlingen i god tid, avsätter vi hela salongen till dig & ditt sällskap denna dag. Vi reser gärna med till era önskade platser, detta mot reseersättning. Inget är omöjligt med oss! Om du är intresserad av vår hjälp till er stora dag, kontakta oss så skräddarsyr vi just er behandling utefter era önskemål. 

Vi som utför behandlingar inom styling och bruduppsättningar

Johanna Eriksson

Ägare, Frisör/Barberare

Gesällbrev 2015.
Barberare utbildning 2016.
HairTalk stylist 2014.

För inspiration & kontakt:
Instagram @kompanietjohanna

Sören Wilsson

Ägare, Frisör/Barberare

Gesällbrev 1990.
Mästarbrev 2015.
Barberarutbildning 2016.

För inspiration & kontakt:
Instagram @kompanietwilsson

Towe Persson

Frisör

Gesällbrev 2019.
HairTalk stylist 2020.

För inspiration & kontakt:
Instagram @kompaniettowe