Åtgärder för Covid-19

Vår salong på hela 307 kvadrat ger goda möjligheter att hålla avstånd. Här följer lite info kring vad Kompaniet gjort för att minska spridning av Covid-19. 

När du kommer in & väntar på din behandling har vi 3 olika väntplatser utspridda i salongen. Du som kund sitter med minst 3-4 meter eller mer från andra kunder i klippstolen, eller inne ensam tillsammans med våra terapeuter i deras behandlingsrum. All personal använder munskydd/visir eller både och. Vi kan även erbjuda kund munskydd om så önskas. Vi har också kommunicerat utåt att vi bara vill ha kunden som bokat sin behandling hos oss, medföljande ”vänt-sällskap” avvisar vi från platsen, annat gäller vuxen som följer med barn till behandling.

Vi har delat av entrén med ett bord, så att man ska gå med gott om avstånd till varandra. Vi har infört extra städrutiner. Spritar & torkar av ytor. Byter kappa & kam efter varje kund. Vi erbjuder också handsprit till alla (står lägligt i vår entré, vi ser gärna att du tar det när du kommer till oss), samt möjlighet att tvätta händerna med tvål och vatten.

Vi serverar endast pappersbeklädd fika till våra kunder. 

I kassan ser vi gärna att kunden betalar med swish, men erbjuder också möjlighet att trycka sin kod i maskinen med en tops.

För den som önskar gör vi även hembesök efter överenskommelse.

Våra hyrstolar i behandlingsrummen jobbar enligt miljö & hälsas dokumentation. 
Våra läkare som utför injektioner jobbar med engångsmaterial på alla sina kunder. 

Vi i personalen har även varsin handduk på toaletten & vi tvättar & spritar av oss innan vi själva äter/fikar.